NEWS TARGOVISTEANUL

Bianca Dragusanu arunca BOMBA: “O sa ii fac copii lui Victor! Ce daca divortam?”

Invitata in platoul unei emisiuni de televiziune, Bianca Dragusanu a marturisit ca are de gand sa ii faca lui Victori copii, in ciuda faptului ca au depus actele pentru divort, si ca atunci cand ii era sotie a facut avort.

Bianca Dragusanu sustine ca il iubeste atat de mult pe Victor incat nu ii pasa nici ca acesta vrea sa divorteze, nici ca lumea o judeca. Si pentru a demonstra ca inca este indragostita de el, roscata este decisa sa ii faca acestuia copii.

“Stiu ca Victor isi doreste copii, o sa ii fac copii lui Victor. Ce daca divortam? Nu are nicio legatura actul cu iubirea, daca ne iubim totul e posibil. Nu poti sa programezi nimic cand vine vorba de iubire. Simt in adancul sufletului meu ca asa se va intampla. Eu imi doresc copii, el isi doreste copii, noi ne iubim, poate da cu plus. Asa se va intampla pentru ca eu stiu sa lupt”. a spus Bianca, invitata in emisiunea “La Maruta”.


Potrivit unor personaje din anturajul lui Salam, "găurile" din bugetul manelistului nu depășesc niciodată pragul de 100.000 de euro, pe vizită, aceasta fiind suma cea mai mare pe care, de regulă, el este dispus să o piardă într-o noapte nefastă. Cu toate acestea, spre deosebire de alți ghinioniști cu averi și renume, Florin Salam se poartă impecabil cu personalul din cazinouri și nu îi jignește niciodată pe dealeri, cărora le lasă întotdeauna un bacșiș consistent, chiar dacă pleacă acasă cu buzunarele goale. De altfel, manelistul este un obișnuit cu ștate vechi în lumea jocurilor de noroc, dovadă stând chiar două dintre "baladele" sale sugestiv intitulate "Am pierdut la cazino" și "Cazino mânca-te-ar câinii". Precizăm că, în vara anului trecut, presa de scandal a titrat că Florin Salam și-ar fi pierdut, la ruletă, somptuasa vilă din cartierul bucureștean Berceni, motiv pentru care s-ar fi mutat într-un hotel de fițe.

UA-47971896-1