NEWS TARGOVISTEANUL

iPhone 6 va avea ecran de safir


Conform ultimelor informații, Apple pare să fi găsit „amănuntul" cu care să revoluționeze din nou industria smartphone-urilor, odată cu lansarea iPhone 6.

Este vorba despre un ecran de safir în care să fie incluse celule solare pentru alimentarea gadgetului. Faptul că aici se ascunde ceva o dovedesc și contractele pe care Apple le-a semnat cu mai multe companii din domeniu pentru fabricarea ecranului noii generații de iPhone.

Foxconn a realizat deja 100 de aparate iPhone, dar Apple a semnat recent un contract de 578 milioane de dolari cu GT Advanced Technologies pentru componente de safir produse in Arizona.

Ecranul de safir are o rezistență foarte mare la zgârieturi, ar putea crește și nivelul de securitate prin oferirea sensibilității necesare verificării amprentelor pe toată suprafața sa, iar celulele solare incluse în display ar putea aduce o autonomie foarte mare aparatului.

În mod normal, un ecran de safir costă în jur de 18 dolari, dar se pare că Apple a promis comenzi atât de mari încât ar fi ajuns la o înțelegere cu producătorii, astfel încât să nu plătească mai mult de 3-5 dolari pe bucată.

În plus, compania ar răspunde, în sfârșit, utilizatorilor fideli, cărora le-a promis un aparat mai ecologic încă de acum două generații de iPhone.

Mutu şi-a făcut planurile! „Ar fi suspect dacă nu s-ar întâmpla asta!"

Adrian Mutu nu a mai jucat pentru echipa naţională în ultimul timp, atacantul de la Petrolul nefiind convocat de Piţurcă nici măcar pentru barajul cu Grecia, dar forma arătată în meciurile de pregătire din Turcia îl fac pe jucător să fie optimist.

„Deocamdată sunt la început cu pregătirea, sper să vină și meciurile oficiale și să marchez și acolo. Dacă voi juca la fel de bine în campionat ca și acum, sigur că mă gândesc și la echipa națională. Ar fi suspect să joc bine, să marchez și să nu fiu convocat din alte motive", a spus Mutu, pentru Digi Sport.

Mutu deţine, alături de Hagi, recordul de goluri la echipa naţională a României, fiecare având câte 35 de reuşite.

UA-47971896-1